Marketing Coaching voor Personal Trainers

Samen met een marketeer aan de slag om je personal training bedrijf te laten groeien

Eigenlijk doe je maar wat he? Marketing zonder strategie is gedoemd om te falen, laten we daarom samen aan de slag gaan.

Kennismaking inplannenBekijk werkwijze

Samenwerken aan jouw bedrijf

Waarschijnlijk ben je een ambitieuze personal trainer, heb je een website en zet je social-media in om nieuwe klanten aan te spreken. Je leest veel boeken, je luistert podcasts tijdens het wandelen en volg je online mensen waar je wat van kan leren.

Je kan wel blijven leren, maar wanneer ga je het daadwerkelijk toe passen? Meer kennis opdoen zonder het toe te passen is tijdverspilling.

Samen kunnen we jouw bedrijf laten groeien, door middel van de marketing coaching ga jij aan de slag met de juiste strategieën voor een succesvolle personal training business. Daarnaast leer  je door middel van onze coachingsgeprekken hoe je bepaalde marketing ‘trucs’ toe kan passen voor meer groei en ben ik de stok achter de deur om te zorgen dat jij daadwerkelijk de taken doet die jij moet doen.

Groei aan leads, groei in omzet maar vooral help meer mensen om fit te worden en gezonder te leven. 

Laat vandaag nog je gegevens achter om zo snel mogelijk te starten

Uitleg Marketing Coaching

1
Fundament van het bedrijf
Voordat we samen aan de slag gaan is het belangrijk om het fundament in orde te hebben. Hierbij kijken we naar de basis aanpassingen van je website of van je huidige bedrijfsvoering.
2
Marketingplan opstellen
Nu het fundament staat is het belangrijk om doelgroep te formuleren, klantreis in kaart te brengen en een effectief marketingplan op te stellen.
3
Doelgerichte coaching
Om de week heb je een coachingsgesprek van gemiddeld 60 minuten, waarbij je leert wat je moet doen om je groeistrategie uit te voeren en leer je marketingtechnieken toe te passen.
4
Zelf aan het werk
Uiteindelijk ga jij zelf aan de slag met het plan en kan je contact met mij opnemen om je vragen te stellen. Ook evalueren we tijdens de coaching altijd de voortgang van het proces.

3 redenen om samen aan de slag te gaan

8 jaar ervaring fitnessbranche
5 jaar ervaring marketing
30+ trainers geholpen

Meer personal training klanten?

Eigenlijk doe je maar wat he? Marketing zonder strategie is verdoemd om te falen, laten we daarom samen aan de slag gaan.

Vraag om meer informatie

Nigel heeft ons erg goed en professioneel geholpen met onze online marketing. Nigel is erg betrokken en doet graag net een beetje extra. We zijn erg tevreden met zijn hulp!

Marijn
Change & Balance

Nigel heeft tijd voor mij vrij genomen om te helpen met mijn website. Het verbeteren van mijn marketing strategie waardoor het allemaal net iets beter is.

Kevin
Kevins Gym

Nigel heeft enorm veel kennis en helpt je bij alle vraagstukken. Hij is proactief en zorgt ervoor dat je naast je dagelijkse werkzaamheden ook echt aan je bedrijf blijft werken! Ik zou alle PT studios Nigel aanraden want mede door zijn bedrijf heb ik een nette website, leads vanuit Social Media en blijf ik groeien als ondernemer.

Nomi
YouNomi
Particle element

Tijd om in jezelf te investeren

Crypto levert een leuk rendement op, maar door te investeren in jezelf laat je bedrijf eindelijk weer groeien
Cookie Consent with Real Cookie Banner
× Hoe kan ik je helpen?