Passie voor helpen

Onlinemarketingpt is begonnen met een passie voor personal training en online marketing. Het is ons doel om impact te maken en personal trainers te helpen om hun bedrijf te laten groeien.

Ons verhaal

Van Personal Trainer naar Marketingbureau

Met nog steeds dezelfde passie

Passie voor fitness

Op zijn 17e begon Nigel met het trainen in de sportschool. Wat begon als een hobby, liep uiteindelijk op tot een complete passie. Nigel was continu bezig om meer te leren over voeding en training om hiermee betere resultaten te behalen.

Nigel over ons

Personal training & coaching

Continu was Nigel bezig met zijn ontwikkeling en deed cursus na cursus om meer kennis te hebben over krachttraining en voeding. Tijdens zijn studie Commerciele Economie was hij werkzaam als Bootcamp trainer, Personal Trainer en Online lifestyle coach om mensen met zijn passie te helpen.

Van de sportschool naar de laptop

Nigel wist dat zijn doelgroep online zat, dus zat hij dagelijks op social media om zijn zichtbaarheid te vergroten. Alleen steeds vaker zag en merkte hij dat Personal Trainers geen idee hadden hoe zij online marketing moesten inzetten.

Trainers helpen met Online Marketing

Nigel zag mogelijkheden en kansen om andere personal trainers te helpen met online marketing. Tijdens zijn studie heeft Nigel veel geleerd over marketing en paste hij dit zelf toe om zijn eigen bedrijf te laten groeien.

Nu heeft Nigel als doel om andere personal trainers te helpen om online marketing effectief in te zetten om meer mensen bewust te maken van een gezonde levensstijl. En met zijn team helpt hij dagelijks meerdere trainers om zichtbaarder te zijn en betere resultaten te behalen met online marketing.

Zij kenden ons eerst ook niet.

Consiouz
changebalance
younomi_klein
thor

Benieuwd hoe zij nu over ons denken?

Samen een onverslaanbaar internet marketing team

Hoewel wij over alle online marketingtechnieken beschikken om jouw bedrijf beter onder de aandacht te brengen bij nieuwe klanten, ben jij diegene die jouw branche van binnen en van buiten kent. Door samen te werken kunnen wij Nederland een stukje gezonder maken.

...
Nigel

Eigenaar / Online marketeer

...
Lizzy

Social media strateeg

...
Isabella

Grafisch vormgever en fotograaf

...
Tawab

Web developer

Cookie Consent with Real Cookie Banner
× Hoe kan ik je helpen?